Dispecerizarea si operarea statiilor electrice

MW IImed Srl va intampina cu o gama unica de servicii de mentenanta a instalatiilor electrice si executie instalatii la cheie, fiind partenrul ideal care va ofera solutii complete in ceea ce priveste energia electrica. Experienta in operarea diverselor retele electrice dar si diversitatea proiectelor finalizate cu brio, ne ajuta sa ne castigam admiratia si increderea tuturor clientilor. Suntem un furnizor de energie electrica experimentat ce va asiguram un management performant al activitatii de mentenanta si va punem la dispozitie solutii moderne adaptate tuturor necesitatilor clientilor.

Serviciile de mentenanta oferite sunt activitati complexe, ce se deruleaza in permanenta, pentru a va asigura buna functionare pe termen indelungat de timp. Aceasta activitate se desfasoara in statii electrice si de transformare (0.4 kV – 400 kV) si cuprind lucrari de mentenanta preventiva dar si corectiva. Dintre acestea amintim: revizii tehnice, verificari, reglaje, masuratori, inlocuirea si repararea echipamentelor uzate precum si reparatii acidentale pentru eliminarea defectelor.

De-a lungul timpului am realizat cu succes o diversitate mare de lucrari de mentenanta pentru operatori de distributie, cu scopul de a restabili disponibilitatea, viabilitatea si siguranta in exploatare a instalatiilor ?i echipamentelor electrice. In cadrul companiei MW IImed Srl lucreaza un personal specializat, dar si activele specifice ce faciliteaza desfasurarea lucrarilor de verificare periodica si mentenanta preventiva minora la statiile de transformare 110/20 kV. Clientii nostri beneficiaza de o calitate exceptionala a serviciilor, ceea ce le ofera un grad de siguranta ridicat  al instalatiilor energetice.

Dat fiind faptul ca de-a lungul timpului am construit diverse instalatii electrice, folosind echipamente electrice performante oferite de catre furnizori importanti, alaturi de un personalul calificat si bine instruit in acest sens, ne-a ajutat sa ne castigam un renume deosebit de apreciat pe piata de profil. In acest fel, echipa de specialisti experimentati a preluat nenumarate servicii de mentenanta si operare a statiilor electrice, lucrari desfasurate cu un grad inalt de profesionalism. Activitatea de mentenanta se desfasoara pentru statii electrice de transformare 400/110 kV ?i 220/110 kV; substatii de 110/33 kV din parcuri eoliene ?i de 110 kV/medie tensiune din re?ele de distributie dar si pentru retele electrice de MT de 33kV sau 20kV si celule de MT din turbinele eoliene sau cellule de MT din posturile de trasnformare din retele de distributie a curentului electric.