Managementul energiei

Managementul energiei este un serviciu absolut necesar pentru societatile care utilizeaza o cantitate de energie mai mare de 1000 TEP/an. Aceste societati au obligatia legala de a avea un manager energetic sau au posibilitatea de a externaliza acest serviciu la terti autorizati care isi desfasoara activitatea in domeniul energiei electrice. Serviciile oferite trebuie sa respecte toate normele legislative in vigoare, pentru a aduce multumire deplina tuturor clientilor. Se doreste ca energia electrica sa fie gestionata corect astfel incat sa atinga un nivel de maxima eficienta in ceea ce priveste consumul energetic. In acest fel se vor mari in mod considerabil profiturile si se vor minimiza costurile aferente. MW IImed Srl va pune la dispozitie servicii de consultanta specializata pentru intocmirea planului de management al energiei, oferind tuturor clientilor, solutiile cele mai adecvate fiecarui caz in parte.  

Planul de management al energiei trebuie stabilit cu maxima atentie la detalii fiind o etapa decisiva cu privire la cresterea profitabilitatii societatii. Fiind un plan riguros, acesta consta in stabilirea unei strategii bine puse la punct, care sa va ajute sa va indepliniti obiectivele propuse in ceea ce priveste eficienta energetica.

Analiza comparativa tehnico-economica

Cu o experienta vasta in domeniu compania MW IImed Srl va pune la dispozitie solutii practice si utile ajutandu-va sa optimizati in mod evident consumul de energie, transformand orice pierderi de energie in reale castiguri financiare.

Ca urmare a unei analize amanuntite a situatiei curente, va sunt oferite solutiile cele mai potrivite, solutii personalizate in functie de fiecare proiect care faciliteaza reducerea consumului de energie si modernizarea fluxurilor tehnologice specifice. Noi suntem in masura sa va oferim informatii pretioase, recomandandu-va care sunt cele mai eficiente metode de finantare pentru implementarea proiectelor de eficienta energetica. Reprezentam un sprijin real pentru clientii nostri, fiind mereu orientati catre indeplinirea tuturor cerintelor si va ajutam sa faceti alegerea cea mai potrivita pentru orice societate. In acest fel aveti certitudinea ca investitia facuta este una inspirata si isi merita toti banii. Colaborand cu echipa noastra veti primi solutii fiabile,  datorita abordarii de minimizare a riscurilor si evaluarii factorilor de natura care pot afecta solutiile propuse, cum ar fi: inflatia, cresterea tarifelor la energie  sau unele modificari de echipamente.

Consultanta pentru obtinerea finantarilor necesare

Va sunt puse la dispozitie solutiile cele mai adecvate cu privire la intocmirea unui plan de afaceri, pentru a obtine finantarile de care aveti nevoie. Specialistii nostri va ajuta sa intocmiti toata documentatia necesara, care cuprinde: studiul de fezabilitate, studiul de solutie, draftul contractului de performanta energetica, planul de afaceri precum si planul de dezvoltare.

Echipa MW IImed Srl preia responsabilitatea intocmirii documentelor, oferindu-va servicii de consultanta tehnica pe toata durata desfasurarii proiectului, pentru a fi informati corect cu privire la toate aspectele esentiale. In acest fel, aveti certitudinea ca se vor aborda corect cerintele de finantare si aveti sanse mari de reusita.  

In ceea ce priveste strategia de eficienta energetica, va asiguram o  gama vasta de tehnologii necesare, dintre care amintim: tehnologia performanta LED, cogenerare sau trigenerare, automatizare pentru procesele industriale, motoare eficiente si convertizoare de frecventa, contoare inteligente, recuperare de caldura precum si monitorizarea, controlarea si gestionarea consumului de energie prin intermediul sistemelor de telegestiune.

Primiti solutii complete chiar si pentru cele mai complexe proiecte cu privire la cogenerare, ajutandu-va sa stabiliti economii importante si sprijinindu-va sa atingeti obiective masurabile pentru orice proiect. Obiectivul principal al cogenerarii consta in obtinerea unui consum mai redus, diminuand totodata impactul asupra mediului inconjurator.

Gratie numarului mare de proiecte finalizate cu succes in ceea ce priveste cogenerarea folosind gazele naturale, s-a constatat o diminuare cu 20-25% a costurilor de productie pentru energia termica si electrica. Prin urmare si costurile de mentenanta si functionare sunt mai scazute in timp ce instalarea este complet automatizata, cu ajutorul tehnologiei inovative. Proiectele de cogenerare sunt absolut necesare pentru consumatorii mari de energie, pe baza de aburi, caldura, electricitate si apa racita. In toate aceste cazuri se constata costuri de operare deosebit de ridicate, pentru orice sector industrial.

De asemenea, va sunt puse la dispozitie o diversitate mare de solutii de iluminat interior si exterior, pentru domeniul institutional si privat deopotriva. Aceste solutii apar in urma implementarii inovatiilor tehnologice de ultima generatie, inclusiv LED, care va asigura un grad inalt de performanta. Solutiile oferite respecta normele legale si se remarca prin functionalitate deplina, estetica de exceptie si eficienta maxima. Eficienta energetica are loc atunci cand se reuseste sa se reduca in mod considerabil valoarea costurilor energiei electrice, facilitand totodata indeplinirea obiectivelor propuse.