Mentenanta preventiva si corectiva de joasa, medie si inalta tensiune

Serviciile de mentenanta se ridica la standarde calitative inalte iar seriozitatea si profesionalismul echipei MW IImed este demonstrat in toate lucrarile realizate, chiar si in cele cu un grad de complexitate mai ridicat. Noi va oferim ajutor specializat pentru orice fel de instalatii electrice, asigurand-va intotdeauna reusita sigura. Pentru derularea proiectelor in conditii optime, serviciile de mentenanta sunt absolut necesare, in scopul de a preveni posibilele avarii care pot aparea sau de a evita pagubele materiale precum si riscul de accidentare. In ceea ce priveste mentenanta corectiva, aceasta cuprinde lucrari de reparatii, interventii si verificari amanuntite, care se realizeaza in urma unor defectiuni ce impiedica instalatiile electrice sa functioneze in parametrii normali.

Prin urmare, mentenanta corectiva presupune lucrari de reparatii cu grad mai mare de complexitate, lucrari de reparatii echipamente energetice efectuate in ateliere, lucrari de defrisari, lucrari de mentenanta corectiva necesare in urma unor incidente si lucrari accidentale de mare amploare, necesare in urma aparititiei unor fenomene meteo defavorabile. In unele cazuri este nevoie de eficientizarea instalatiilor, restabilirea fiabilitatii si sigurantei in exploatare, intretinerea culoarelor de siguranta pentru instalatiile energetice sau readucerea instalatiilor electrice in stare de functionare perfecta. Indiferent de activitatiile desfasurate puteti avea certitudinea ca echipa de specialisti din cadrul companiei MW IImed Srl se implica activ in fiecare proiect si reuseste sa il duca la bun sfarsit, indepartand orice obstacol din faza initiala.

          Prin intermediul serviciilor de mentenanta se stabileste gradul de uzura si se identifica cazuri de supraincarcari sau eventuale probleme de fabricatie care apar in timpul utilizarii instalatiei respective. De asemenea, pot aparea diferite defectiuni cauzate de montajul necorespunzator al echipamentului folosit sau chiar probleme legate de dimensionarea anumitor echipamente sau componente. Serviciile de mentenanta sunt desfasurate in deplinatate legala, fiind in conformitate cu regulamentele specifice si normele europene. Aceste servicii va sunt puse la dispozitie de catre un personal specializat, cu o experienta vasta in domeniu care vine in intampinarea clientilor cu solutii inovative, de ultima generatie si readuc confortul mai aproape de dumneavoastra.