Proiecte la cheie de MT si JT pentru clienti industriali si furnizori de utilitati

Avand ca activitate de baza furnizarea instalatiilor electrice dar fiind mereu intr-un proces de dezvoltare, am reusit sa ne largim aria de actiune si sa va oferim solutii complexe, adecvate fiecarui proiect. Acestea se pliaza perfect cerintelor actuale ale sistemelor de distributie dar si a sistemelor cu actionare electrica  atat pentru sectorul industrial, comercial, imobiliar cat si pentru cel de infrastructura.

Echipa MW IImed Srl va ofera solutii electrice complete indiferent de specificatiile clientilor, pentru ca are capacitatea deplina de a finaliza cu brio orice proiect care necesita alimentare cu energie electrica. Noi asiguram executia racordurilor electrice de medie si joasa tensiune, modernizarea instalatiilor de distribu?ie de medie si joasa tensiune, realizarea instala?iilor electrice interioare si a instalatiilor electrice pentru sistemele de iluminat public.

Suntem o firma autorizata in cadrul careia lucreaza doar un personal atent ales, ce detine calificarea necesara si un bagaj vast de cunostinte, pentru a indeplini toate cerintele pietei. Echipa de specialisti se implica activ pentru instalarea cablurilor de medie tensiune folosind tehnologia de pozare mecanizata a cablurilor fara sapatura deschisa, metoda ce va asigura reusita si indeparteaza inca de la inceput orice risc. Puteti avea certitudinea ca noi avem capacitatea deplina si abilitatea de a gasi cea mai buna metoda de a transmite energia electrica catre beneficarii casnici sau industriali.