Proiecte la cheie pentru statii si linii electrice de inalta tensiune

MW IImed Srl este partenerul ideal pentru executia diverselor proiecte privind serviciile electrice, pe plan national dar si international. Suntem cunoscuti ca fiind firma de renume ce poate finaliza cu brio chiar si proiecte de mare anvergura, indeplinind cu precizie obiectivele propuse. Noi va oferim servicii complete, incepand de la generarea transportului si pana la distributia electricitatii la consumator, pentru toate nivelele de tensiune a Sistemului Energetic National cuprinse intre 400 kV  si  0,4 kV. Echipa de specialisti care lucreaza in cadrul acestei companii face eforturi considerabile de a se plia tuturor necesitatilor clientilor. Aici gasiti raspunsul de care aveti nevoie si solutia ideala in ceea ce priveste distributia energiei electrice pentru ca va oferim cea mai buna modalitate adaptata nevoilor specifice, personalizata in functie de fiecare caz in parte.  

Datorita faptului ca de-a lungul timpului am avut nenumarate colaborari de succes am reusit sa ne castigam experienta binemeritata, care ne ajuta sa descoperim solutiile cele mai adecvate de inalta tensiune, ce permit constructia statiilor electrice si de transformare, a liniilor electrice aeriene ?i subterane, dar si retehnologizarea statiilor de 400/220/110/20 kV existente in beneficiul operatorilor de transport si distributie a energiei electrice.

Realizarea nenumaratelor lucrari de executie la statiile electrice, cu privire la constructia dar si modernizarea acestora, a atras dupa sine admiratia si increderea clientilor, cu care am colaborat la un moment dat. In decursul anilor de activitate am acumulat o experienta desavarsita avand in vedere ca am realizat un numar mare de proiecte complexe pentru statii electrice de 400/220/110/20 kV. In munca desfasurata zi de zi acordam atentie maxima detaliilor si tinem cont de specificatiile clientilor industriali dar si de necesitatile operatorilor de transport ?i distributie. In acest fel, avem certitudinea ca vom reusi sa atingem gradul de performanta dorit chiar si de catre cei mai pretentiosi clienti.