Relee de protectie

Echipa MW IImed Srl vine in intampinarea clientilor cu solutii complete de protectie, care va confera siguranta maxima atat in distributia cat si in transportul energiei electrice. In acest fel, retelele de transport si distributie vor functiona in parametrii normali pentru o peroioada indelungata de timp  iar costurile operationale vor fi practic reduse.

Noi va garantam ca echipamentele numerice de protectie, produse de firme renumite, vor fi integrate perfect in sisteme cu configuratie complexa, precum si in aplicatiile SCADA disponibile. Recomandam solutiile cele mai adecvate in conformitate cu nevoile clientilor si va punem la dispozitie o gama larga de servicii integrate.

Dintre acestea amintim: determinarea proiectului ?i a specificatiilor, in functie de cerintele fiecaruia, proiectarea preliminara a schemelor de protectie si automatizare, proiectarea panourilor de protectie, selectarea configuratiilor optime care sa asigure exploatare deplina a solutiei de protectie furnizate, livrarea echipamentului in deplina siguranta, instalarea si punerea în functiune, fabricarea panourilor de protectie, testarea pe teren, suport tehnic pe santier si servicii de instruire precum si asigurarea serviciilor post-vanzare, in perioada de garantie si post garantie.

Solutiile SCADA va asigura ca statiile de distributie si transport a electricitatii vor functiona in mod eficient si in deplina siguranta, aducand nenumarate avantaje beneficiarului. Alaturi de echipa MW IImed Srl aveti garantia deplina ca fiecare proiect va fi finalizat cu succes iar activitatiile intreprinse de noi vor asigura buna functionalitate a statiilor in condi?ii moderne, reducand astfel in mod evident costurile operationale si imbunatatind modalitatea de furnizare a energiei electrice catre beneficiari.