Servicii complete de proiectare

MW IImed Srl va ofera servicii de proiectare si executie pentru dezvoltarea proiectelor celor mai complexe in ceea ce privesc investitiile electro-energetice. Dintre acestea amintim: studii de fezabilitate si pre-fezabilitate, ce cuprinde analiza comparativa tehnico-economica a solutiilor oferite, studii de solutie privind racordarea la retea. Noi va oferim un sprijin real pentru intocmirea documentatiilor tehnice pentru a obtiner avizele si autorizatiile necesare in cel mai scurt timp. In ceea ce privesc proiectele tehnice, caietele de sarcini, detaliile de executie si managementul de proiect puteti avea garantia deplina ca ati ales partenerul excelent care se implica cu profesionalism si seriozitate de fiecare data. Noi va asiguram asistenta tehnica pe toata durata executiei dar si a punerii in functiune, precum si consultanta pe teren pentru a fi siguri ca sunteti informati corect cu privire la toate aspectele esentiale desfasurarii proiectului in derulare.

MW IImed Srl va intampina cu solutii optime ce se pliaza perfect necesitatilor clientilor privind proiectarea statiilor electrice, posturilor de transformare si liniilor electrice. Noi va sustinem chiar si proiectele cele mai complexe si ne implicam activ in modernizarea si retehnologizarea obiectivelor existente. Aici lucreaza doar o echipa de specialisti, bine consolidata care pune pasiune si daruire in tot ceea ce face. Experienta vasta acumulata in timp si modul in care trateaza fiecare proiect ii ajuta sa ocupe un loc de top pe piata de profil.

Noi indeplinim cu maxima atentie la detalii sarcinile impuse si acoperim cu succes toate fazele proiectelor complexe privind parcurile eoliene si fotovoltaice, precum si centralele hidroelectrice. Realizam studii de solutie pentru a gasi cea mai buna modalitate de incadrare a noilor obiective energetice in Sistemul Energetic National dar si studii de fezabilitate, cu sau fara obtinerea avizelor legale specificate in certificatele de urbanism, in functie de necesitatile clientilor nostri. Ne implicam cu seriozitate pentru intocmirea documentatiilor tehnice pentru ca stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra. Va ajutam sa obtineti rapid autorizatiile de construire, desfiintare sau organizare de santier. Va oferim sprijin si pentru intocmirea documentatiei tehnice privind receptia si urmarirea in timp a lucrarilor executate.

Folosind softul Paladin DesignBase, aveti garantia deplina ca totul se va desfasura in conditii optime, deoarece va  ofera o precizie uimitoare si va asigura ca proiectul dumneavoastra va avea un real succes. Fiind un instrument esential in analiza si proiectarea sistemelor electrice, softul se bucura de un renume demn de apreciat la nivel global. Acesta dispune de o baza de date ampla si detine nenumarate informatii cu privire la echipamentele electrice folosite.

Dintre cele mai utilizate module si metode de analiza in softul Paladin DesignBase amintim: analiza regimului permanent, analiza regimului de scurtcircuit, coordonarea protectiilor, optimizarea retelelor electrice, analiza regimului armonic si tranzitoriu precum si studii pentru compensarea puterii reactive esentiale pentru parcuri eoliene si fotovoltaice.

Echipa de specialisti experimentati a reusit sa proiecteze cu mare prezicie o diversitate de instalatii electrice (JT, MV si IT) pentru operatori de transport si distributie a energiei electrice, dedicandu-si serviciile atat sectorului institutional cat si celui privat.