Servicii de consultanta

In derularea serviciilor de consultanta se tine cont de toate etapele specifice, pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie cu privire la proiectul dumneavoastra. In primul rand, se acorda un audit energetic la cererea clientilor, pentru a evalua situatia actuala si, bineinteles, pentru a calcula cu atentie indicatorii de performanta energetica. MW IImed Srl este o firma autorizata pentru realizarea acestor activitati, desfasurand audituri energetice complexe pentru toate segmentele din industrie.

In urma acestor proceduri, se va indentifica care sunt necesitatile de baza ale clientului si se va prezenta o abordare holistica. Dupa o inspectare amanuntita a detaliilor, se va pune un diagnostic pe baza competentelor specialistilor si a serviciilor oferite si se va prezenta solutia energetica personalizata, ce contine rapoarte concise cu privire la aspectele financiare si tehnice. In urma auditului energetic se realizeaza o diversitate de lucrari, si-anume: instalarea de sisteme eficiente de iluminat public sau industrial, folosind tehnologia moderna LED, automatizarea proceselor industriale prin intermediul motoarelor eficiente si convertizoarelor de frecventa, modernizarea retelelor de distributie energie electrica pentu a reduce in mod considerabil pierderile precum si monitorizarea, controlarea si gestionarea consumului de energie. Cu ajutorul sistemului de gestiune a cladirilor vom gestiona cu usurinta constructiile inteligente si vom moderniza centralele termice. 

Realizam studii de fezabilitate pentru a evalua corect solutiile existente ce ajuta la imbunatatirea performantei sistemului si la evaluarea tehnico-financiara a economiilor generate de investitie si perioada de rambursare. In acest fel, vom putea face recomandari corecte in ceea ce priveste cea mai buna masura de eficienta energetica, pentru fiecare caz in parte.

In faza de proiectare, se face elaborarea proiectelor tehnice pe baza studiului de fezabilitate ce se afla in conformitate deplina cu tehnologiile propuse si specificatiile echipamentelor folosite. Toate aceste activitati respecta cu precizie normele europene in vigoare si prevederile legislative.

In final are loc avizarea proiectelor si managementul acestora, asigurandu-va un sprijin real pentru obtinerea tuturor autorizatiilor necesare, oferindu-va servicii de asistenta si de management de proiect, pe toata perioada desfasurarii activitatii .