Solutii de masurare a energiei electrice

Energia electrica se masoara cu ajutorul contoarelor, in acest fel se contorizeaza consumul energetic al clientilor in mod eficient. MW IImed Srl va pune la dispozitie o gama extinsa de contoare, ideale pentru monitorizarea consumului energetic, al marilor producatori de energie dar si al consumatorului din domeniul casnic, comercial sau industrial. Noi va oferim solutii complete de masurare dat fiind faptul ca produsele noastre se integreaza cu succes in proiectele de consum, dar si in proiectele de generare a energiei electrice.

In ceea ce privesc consumatorii industriali va oferim solutii complexe de masurare ce le ofera posibilitatea de a-si controla mult mai bine consumul de energie si a cunoaste cu exactitate care este valoarea consumului anual. In acest fel, veti putea identifica care sunt zonele de implementare a masurilor de eficienta energetica, pentru a putea scadea in mod semnificativ facturile de energie electrica. Prin intermediul solutiilor puse la dispozitia clientilor aveti certitudinea ca retelele de distributie si transport vor functiona perfect pentru multi ani.

Noi va oferim ajutor specializat pentru proiectarea, furnizarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor integrate de dispecerizare si teleconducere a instalatiilor electrice. Va punem la dispozitie produse moderne, cum ar fi contoare etalon portabile, monofazate si trifazate, absolut necesare pentru ca verificarea pe teren si in laborator sa fie realizate in conditii optime. In acest fel, veti putea stabili corect care este consumul indicat de contoarele de energie electrica si veti putea lua masurile necesare la timp, pentru optimizarea consumului.