Solutii de monitorizare a calitatii energiei electrice

Societatea MW IImed Srl se implica activ fiecarui proiect si va asigura solutii de monitorizare eficiente pentru a determina cu exactitate calitatea energiei electrice. Serviciile noastre se dedica atat operatorilor de sistem de transport si de distributie a energiei electric cat si clientilor din domeniul industrial. Ne ocupam de proiectarea, implementarea si punerea in functiune a produselor diverse, serviciilor de monitorizare si analiza cu scopul de a imbunatati in mod considerabil calitatea energiei electrice.

Va recomandam solutiile cele mai potrivite care indeplinesc cu precizie conditiile prevazute de standardul de performanta in ceea ce priveste serviciul de distributie. In acest fel, se pot realiza cu maxima atentie la detalii, rapoartele necesare pentru evaluarea parametrilor energiei electrice in conditii optime.

Solutiile integrate in softul SCADA sau in protectii digitale, de contorizare sau telegestiune, faciliteaza crearea unui sistem complex ce va asigura buna functionare in exploatare si siguranta instalatiilor folosite de clientii casnici sau industriali. De asemenea, se va constata ca alimentarea cu energie electrica se face extrem de facil, reducand astfel  in mod evident costurile operationale.